Câți șomeri mai are Constanța

de Andreea NĂSTASE Luni, 22 Iunie 2015 127
La sfârșitul lunii mai, Constanța a înregistrat 10.824 șomeri, cu 1.955 mai puțini decât cei înregistrați în luna martie și cu 279 mai puțini față de cei înregistrați în luna aprilie. Din totalul șomerilor, 50,8% sunt femei. 

Primesc indemnizație de șomaj 4061 persoane, iar 6.763 persoane sunt șomeri neindemnizați. Cât privește rata șomajului, aceasta este de 3,5% față de 3,6% în aceeași lună a anului 2014. Rata șomajului este mai scăzută în județul Constanța decât media pe țară (5,1%).

Taguri

Comentează știrea

Darius
22 iunie 2015
Statistic suntem fericiti

Oameni buni,voi sunteti sanatosi ? Pai doar in Mangalia sunt atatia someri cat spuneti ca ar fi in Constanta. Cu sau fara indemnizatie,mai multi fara,somerii isi tarasc amarul intr-un numar imens. Statisticile elimina pe cei care sunt plecati pe diferite perioade la cules de poame sau alte hamaleli pe afara,aia parca nu exista,nu mai conteaza,insa cand vin inapoi ce dracu sunt,nu tot someri fara indemnizatie? Bai,daca vreti sa faceti curat,aratati unde e mizeria,altfel ramane tot asa! Auzi,zece mii in Constanta?!!!! Bai,vorbim de cateva zeci de mii! E grav,e dezastru,e cumplit!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei