Ce taxă trebuie să plătească toți constănțenii

de Andreea PERHAIȚĂ Vineri, 11 Noiembrie 2011 1044
Toți constănțenii trebuie să plătească taxă de habitat, în valoare de 36 de lei de persoană, pe an. Aceasta este datorată de către toți locuitorii municipiului, indiferent dacă au domiciliul stabil ori sunt chiriași cu sau fără forme legale. Nedeclararea sau declararea eronată constituie contravenție și se sancționează cu amendă între 60 lei și 240 lei. Taxa de habitat se stabilește pe baza declarațiilor de impunere depuse la ghișeele agențiilor fiscale din cadrul instituției, de către contribuabili, în termen de 30 de zile de la data apariției oricărei modificări în ceea ce privește numărul de persoane care locuiesc în imobil. Declararea se va face pe propria răspundere sub sancțiunile aplicate faptei de fals în actele publice.
Taguri

Comentează știrea

3R
11 noiembrie 2011
hotie

taxa asta esti obligat sa o platesti si cind lipsesti cu anii de acasa. au grije de asta niste functionari foarte zelosi sa-ti ia banii, dar incompetenti atunci cind trebuie sa-ti elibereze niste documente. angajatii dnei stefanica, cea care se da pe la radio si se lauda cu minunatii ei angajati. halal sa le fie este o taxa pentru gunoaiele care sunt unii dintre angajatii primariei, dar pe acestia nu-i ridica nimeni!

cetateanul
11 noiembrie 2011
taxa de habitat

Denumirea este impropie. Ahabita inseamna a locui. Taxa pegunoi este obligatoriu de paltit odata cu taxa pentru locuinta si masina, fara bonus. De ce protejati firma de curatenie? De ce nu se creeaza conditii de selectare a deseurilor si de strangere a lor selectate?

Miruna
11 noiembrie 2011
oare de ce mai dam ca fraierii,de ce mai platim taxe cand angajatzii primariei nu fac mai nimic?ca sa se arunce bani pe referendumuri sau pui si orezul unor pensionari ?nu mai zic de buzunarele personale ale clicii lui mazare si c

primaria si consiliul local dominat de psd mai bine si-ar vedea de treaba curatind bombardamentele=daramaturile,gropile de gunoi,parcurile de joaca pline de rahati de caine si de resturi menajere= din centrul si marginile orasului si luarea haitelor de maidanezi ce colcaie in oras si sa continue si poulitia constanteana locala-in subordinea primariei-cu amendarea golanilor si mahalagiilor care sparg seminte ,beau alcool, lasa munti de peturi ,sticle bere,ambalaje de snacksuri si inghetata ,etc,etc,pe langa blocurile unde stau... abuzul psd ului local asupra constantenilor prin neindeplinirea sarcinilor de serviciu,a abuzului in functie pe care fac de la mazare si pana la ultimul om din primarie e incalificabil...cum isi permit angajatii primariei si consiliului local sa nu aloce fonduri pt curatenia orasului,pt adunarea maidanezilor si gunoaielor dar pt un referendum ridicol au bani?

Miruna
11 noiembrie 2011
abuzul in functie pe care il fac de la mazare si pana la ultimul om din primarie...e incalificabil si de o nemernicie fara seaman

cum isi permit angajatii primariei si consiliului local sa nu aloce fonduri pt curatenia orasului,pt adunarea maidanezilor si gunoaielor dar pt un referendum ridicol au bani? cum isi permit angajatii primariei si consiliului local sa nu aloce fonduri pt piste pt biciclisti cand in alte orase sunt zeci de kiliometri de piste speciale dar pt un referendum ridicol au bani? În timp ce, la București, au fost amenajate piste pe o întindere de peste 65 de km, cu semafoare pentru pietoni, bi-cicliști și vehicule și camere de detecție, la Sibiu, bicicliștii au la dis-poziție aproape 18 km de pistă realizați pe arterele principale, iar la Timișoara sunt 50 de km de benzi speciale pentru biciclete, la Constanța, ne putem plimba cu bicicleta doar în parc. Și asta dacă nu ne latră câinii! alte orase mai mari sau mai mici au si camere web-suntem singurul oras mare care nu are la intersectii-au si cluj si iasi si timisoara si craiova......alte orase mai mari sau mai mici au mai putini maidanezi si mizerie,au tramvaie -pt pastrarea aerului mai curat,au m.multi metri patrati de verdeata pe cap de locuitor,au transport redus pt elevi macar daca nu si studenti,au mai putini functionari pe cap de locuitor..au atras fonduri euriopene m multe....exemplele pot continua dar mi-e scarba cand ma gandesc doar la mazarea care inseala inca pe cei cativa pensionari cu orez si pui si cei cativa alcoolici si rromi carora le promite gheto-uri de blocuri si cei cativa oameni mai slabi de inger care cred inca ce spune...huoooooo,mazare....rusine,nu avem camere video in 2011 ...dar pt un referendum ridicol au bani?

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei