Cele mai bune modele de pantofi pentru primăvară

de Cuget Liber Vineri, 10 Martie 2023 1341
Pantofii sunt un bun indispensabil. Dacă suntem acasă avem nevoie de șlapi, dacă trebuie să mergem undeva, avem nevoie de diferite tipuri de încălțăminte. Ambele opțiuni au scopuri asemănătoare, una e pentru comoditate și cealaltă pentru ține piciorul cald.
 Totuși, lumea poartă încălțăminte și pentru designul lor. Deseori, aspectul frumos este un element mai important decât confortul. Cauți o pereche de papuci pentru că se potrivește pentru mai multe ținute și pentru că arată bine, nu doar pentru că sunt comozi.
 În acest articol vei citi despre câteva din aspectele la care trebuie să fii atent atunci când vrei să îți cumperi încălțăminte de primăvară și de asemenea vom da câteva exemple de încălțăminte care se potrivește pentru mai multe ocazii.
 1. Aspecte la care să fii atent
 Înainte de toate trebuie să îți clarifici foarte repede nevoile. După ce știi exact pentru ce ai nevoie de papuci noi, îți va fi mai ușor să alegi o pereche. Acum că ai clarificat acest aspect, următorul pas este să te uiți în dulap și să vezi perechile pe care le deții în acest moment. Este foarte ușor să te lași dus de impulsivitate și să cumperi papuci de care nu ai neapărată nevoie. Fie că vrei o pereche pentru un eveniment care urmează sau vrei să te pregătești pentru următorul sezon, trebuie să te asiguri că nu ai deja o pereche asemănătoare ca design sau că nu ai deja prea multe perechi în garderobă, dintre care sigur nu le porți pe toate.
 Ai setat sezonul pentru care vei folosi încălțămintea, ai găsit niște ținute care au nevoie de papuci care să li se potrivească, îți cunoști colecția și știi ce fel de design să eviți. Tot ce trebuie să faci acum e să începi căutarea perechii. Cel mai eficient e să cauți pe internet, iar în cazul în care ai găsit câteva perechi preferate, ai opțiunea de a le proba în magazinele fizice fără a pierde prea mult timp.
 În multe cazuri, modelul preferat de tine există doar în magazinele online. În acest caz, pentru a nu fi înșelat de mărimile diferite de la fiecare brand, o practică bună este să îți alegi din papucii pe care îi ai pe cei care îți vin cel mai bine. Apoi te uiți la mărimea în centimetri și o folosești pentru a căuta mărimea potrivită.
 Un alt aspect foarte important este materialul din care sunt confecționați papucii. Trebuie ales în funcție de sezon. De exemplu, pe timp de iarnă vei căuta papuci din piele sau dintr-un material prin care nu trece vântul sau apa.
 În continuare vei citi despre câteva modele de papuci perfecți pentru primăvară. Perechile sunt împărțite în două categorii, după brand: Adidas și New Balance.
 2. Adidas
 Adidas NMD sunt o pereche de papuci făcută pentru primăvară. Sunt rezistenți, comozi, au un aspect frumos și în funcție de model te protejează mai mult sau mai puțin de vânt și frig. Sunt perfecți pentru plimbări mai lungi pentru că beneficiază de tehnologia Boost de la Adidas. Au acea talpă moale care amortizează pasul la contactul cu solul. De obicei sunt făcuți în totalitate din material textil, prin urmare sunt foarte ușori și se mulează bine pe picior.
 Adidas Superstar este o pereche clasică de la Adidas. Acești papuci au un design minimalist și se potrivesc în general pentru ținute casual, dar pot fi purtați și alături de o cămașă. Sunt confecționați aproape în totalitate de piele, prin urmare sunt buni și pentru zilele mai friguroase. Talpa și bombeul sunt singurele confecționate dintr-un cauciuc, partea din față a papucului fiind puțin mai rigidă. În general, pe acești adidași sunt prezente doar două culori, una pentru cele trei linii din lateral și una pentru restul suprafeței. Acest aspect îi face foarte ușor de asortat oricărei ținute. 
3. New Balance
 Modelul 574 de la New Balance este tot un clasic. Papucul are un aspect plăcut, similar formei piciorului. Este confecționat din piele întoarsă, deci curățarea lui ar putea fi mai dificilă. Talpa modelului este arcuită și moale, pentru a nu simți dificultăți sau dureri chiar după ore de mers. Sunt foarte ușor de asortat, deoarece au un design minimalist. Totuși, sunt o pereche pe care o porți în viața de zi cu zi, prin urmare nu se potrivesc la cămașă.
 997H este un alt model reușit al celor de la New Balance. Are un aspect foarte asemănător cu modelul amintit mai sus, însă diferențele majore sunt la talpă. Are o talpă mai groasă în spate pentru a amortiza pașii. Design-ul este minimalist și papucul este confecționat din piele întoarsă, iar pe alocuri pânză. Sunt potriviți pentru viața de zi cu zi, dar și pentru alergat sau alte activități sportive.
 Acestea sunt cele mai populare modele de papuci pentru primăvară. De asemenea, sunt și niște modele clasice care nu trebuie să lipsească din colecția ta.
 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei