Cer senin și maxime de 29 de grade Celsius, astăzi, la Constanța

de Andreea PERHAIȚĂ Joi, 25 Iulie 2013 72
De astăzi se instalează oficial canicula în aproape toată țara. Administrația Națională de Meteo-rologie a emis încă de ieri o infor-mare meteo prin care ne avertizează că urmează trei zile fierbinți și cu disconfort termic ridicat.
Pe litoral și la Constanța, însă, vremea este perfectă pentru plajă. Astăzi, temperaturile rămân sub 30 de grade Celsius și cerul este senin. Peste noapte valorile vor coborî până pe la 21 de grade, iar vântul doar va adia ușor. Mâine se mai încălzește puțin până pe la 31 de grade, dar în week-end sunt prognozate temperaturi cuprinse între 20 și 29 de grade, cu cer variabil și posibile ploi sâmbătă noaptea.
În restul țării, conform informării ANM, între 25 și 28 iulie, vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a țării, iar indicele de temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși frecvent pragul critic de 80 al disconfortului termic în zonele de câmpie și pe arii mai restrânse în cele de deal și de podiș. În Banat, Oltenia și sudul Munteniei vremea va deveni caniculară și se vor înregistra temperaturi maxime de 35 - 36 de grade. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei