Conservarea teritoriilor protejate, pe agenda work-shop-ului "Mare Nostrum" de la Neptun

de Andreea PERHAIȚĂ Marţi, 23 Aprilie 2013 110
Organizația nonguvernamentală "Mare Nostrum" organizează astăzi și mâine un workshop dedicat celor care doresc să devină interpreți ai naturii din cadrul proiectului "Rețeaua ariilor protejate de la Marea Neagră", finanțat de Uniunea Europeană prin Programul Operațional Comun de Cooperare în bazinul Mării Negre 2007 - 2013. 
Proiectul include activități asociate cu gestionarea și conservarea teritoriilor protejate, la nivel regional și stabilirea unor trasee interpretative în rezervații naturale, parcuri și alte teritorii protejate, descrierea resurselor naturale, geografice și culturale de-a lungul rutelor, instruire și schimb de expertiză și bune practici la nivel național și regional, precum și activități de conștientizare și implicare a comunităților locale. 
Evenimentul se va desfășura pe parcursul a două zile, 23 și 24 aprilie, începând cu ora 9,00, în sala de conferințe a Hotelului 2D, Neptun. Cu acest prilej, se va desfășura și o excursie pe un traseu interpretativ, în zona Canaraua Fetii, ce face parte din ariile protejate ale Dobrogei.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei