Copiii de la Centrul "Delfinul" au creat amintiri alături de preșcolarii de la "Curcubeul Magic"

de Andreea ANDRONACHE Marţi, 11 Iunie 2024 274
Grădinița cu Program Prelungit “Curcubeul Magic” din Constanța, sub conducerea directorului profesor Laura-Elena Șovăilă, a găzduit un eveniment special dedicat copiilor. Un grup de 14 copii de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă “Delfinul” a fost invitat să se alăture preșcolarilor grădiniței pentru a se bucura de un spectacol de teatru. Evenimentul a fost marcat de momente de dans, cântece și râsete, iar la final, copiii au primit daruri.
„În anul școlar 2023-2024, G.P.P. “Curcubeul Magic” a demarat mai multe activități de voluntariat, având ca scop aducerea de zâmbete și bucurie în sufletele celor instituționalizați și nu numai. Este foarte important ca cei mici să își însușească din timp noțiuni ca bunătatea, compasiunea și dărnicia. De asemenea, depinde de noi toți să construim o lume mai bună și considerăm că fiecare bine constituie o cărămidă a acestui edificiu, fiecare faptă bună, oricât de mică ar fi, contează!”, a declarat directorul profesor Șovăilă Laura Elena.
Evenimentul a fost un succes, evidențiind importanța voluntariatului și solidarității în educația copiilor, contribuind astfel la formarea unor cetățeni responsabili și empatici.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei