COPIL DE UN AN, CU RĂNI GRAVE, DECEDAT LA SPITAL

de Cuget Liber Miercuri, 12 Iulie 2017 1456
Polițiștii din Vrancea au deschis dosar penal pentru moarte suspectă după ce un copil de un an și opt luni din Adjud a ajuns la Spitalul Județean Focșani cu numeroase traumatisme craniene, decedând în scurt timp, în pofida tututor încercărilor medicilor de a-l salva.

Copilul a fost dus inițial la spitalul din Adjud de către mama sa, o femeie de 31 de ani. Băiețelul era în comă, fiind transportat de urgență la Spitalul Județean Focșani, unde a decedat la scurt timp.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru moarte suspectă, iar acum fac cercetări pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Din primele date, se pare că băiețelul a fost găsit la pământ, în fața casei din orașul Adjud, de către mama sa. Femeia îl lăsase să se joace cu frații mai mari, de 3 și 5 ani, și a intrat în curte. Când a fost chemată și l-a văzut pe cel mic întins pe jos, s-a urcat rapid într-o mașină și a plecat la spital.

"Traumatism cranian prin târâre și multiple escoriații la nivelul feței și la un picior", este diagnosticul pe care l-au pus medicii, însă modul în care cel mic s-a ales cu asemenea răni este, deocamdată, un mister.

O ipoteză ar fi că unul dintre frații mai mari l-ar fi luat în brațe și l-ar fi scăpat, deși, potrivit polițiștilor, aceasta nu se confirmă deocamdată, potrivit Romania Tv.

Frații mai mari au vârste prea fragede pentru a putea fi audiați, iar martori nu au fost încă identificați.

Anchetatorii așteaptă rezultatul necropsiei care ar putea elucida misterul privind modul în care s-a produs decesul copilului.





Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei