Corespondența fiscală, trimisă la adresa dorită de contribuabili

de Andreea PERHAIȚĂ Vineri, 26 Aprilie 2013 105
Nu locuiți la adresa din buletin și doriți să primiți înștiințările de plata taxelor și impozitelor locale la noua adresă? Nu trebuie decât să trimiteți datele pe mail la Serviciul Public de Impozite și Taxe și vor veni unde doriți. 
"Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța oferă proprietarilor bunurilor aflate în evidențele fiscale posibilitatea de a alege adresa la care doresc să primească corespondența fiscală, indiferent de domiciliul înscris în cartea de identitate. Astfel, în vederea îmbunătățirii comunicării între contribuabili și instituție, persoanele fizice sunt rugate să depună la ghișeele agențiilor fiscale, în cel mai scurt timp posibil, o cerere în care este precizată adresa de corespondență, însoțită de copia actului de identitate", explică directorul executiv al SPIT, Virginia Uzun. 
Aceste documente pot fi expediate agențiilor fiscale prin intermediul oficiilor poștale sau prin e-mail, la următoarele adrese: Agenția Fiscală nr. 1/4 - str. Badea Cârțan nr. 3, e-mail: [email protected], [email protected]; Agenția Fiscală nr. 2 - str. Nicolae Grindeanu nr. 66, e-mail: [email protected]; Agenția Fiscală nr. 3 - str. Atelierelor nr. 6, e-mail: [email protected]; Agenției fiscale nr. 5 - Bd-ul Alexandru Lăpușneanu nr. 166C, e-mail: [email protected] și Agenției fiscale nr. 6 - str. Sulmona nr. 22, e-mail: [email protected]
Taguri

Comentează știrea

hehehe!
26 aprilie 2013
pai astia

trimit corespondenta (si uneori si amenzile?!!!) pe adresa firmei...chiar daca nu functionaeza(?!!!) sau e dizolvata/reziliata... Nu stiu ca in toate formularele pentru infiintarea firmei etc. e trecuta adresa patronului. (Pardon, adm. firmei proprii... sau asociatului unic... in formularele noastre nu exista termenul "patron"...)

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei