Cum poți plăti online impozitele și taxele locale

de Andreea PERHAIȚĂ Miercuri, 26 Septembrie 2012 279
Pentru a scăpa de cozi și a vă plăti taxele și impozitele locale online, cu cardul bancar, este nevoie doar să vă autentificați pe site-ul Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța.

Practic, trebuie să intrați pe adresa www.spit-ct.ro, secțiunea Servicii Online - Plata online a impozitelor sau link-ul http://www.spit-ct.ro/plata-electronica-impozite-taxe-locale și să vă autentificați cu nume de utilizator și parolă. 
Acestea sunt emise de către SPIT în baza unei cereri de înregistrare în sistem, care se găsește pe site-ul instituției, la secțiunea Servicii Online - Plata electronică a taxelor și impozitelor locale. Cererea poate fi înregistrată direct în sistem sau poate fi listată și depusă la oricare din ghișeele unice ale SPIT. 
"Contribuabilul poate opta și pentru primirea elementelor de identificare (user și parolă) într-un plic închis la adresa de domiciliu din municipiul Constanța sau se poate prezenta personal pentru a ridica scrisoarea de la ghișeul agenției la care a fost arondat. Termenul de eliberare a parolei este de maxim șapte zile lucrătoare de la înregistrarea cererii. După primirea elementelor de  identificare, contribuabilul are posibilitatea modificării parolei", explică directorul executiv al SPIT Constanța, Virginia Uzun. 
Important de știut este faptul că nu se percepe comision la plata impozitelor și taxelor locale prin intermediul cardului bancar pe site-ul www.spit-ct.ro. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei