Cum puteți să vă plătiți taxele și impozitele locale

de Andreea PERHAIȚĂ Vineri, 21 Septembrie 2012 264
Dacă nu vă place să stați la coadă pentru plata taxelor și impozitelor, Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța pune la dispoziția contribuabililor mai multe modalități de plată, pentru a o alege pe cea mai accesibilă pe care o aveți la dispoziție. 
Astfel, puteți să plătiți cu numerar sau prin POS la ghișeele din str. Sulmona nr. 22, str. Atelierelor nr. 3, str. Grivița nr. 50, bd-ul  Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C în incinta City Park Mall (sky level), str. Badea Cârțan nr. 3, str. Nicolae Grindeanu nr. 66 și str. Dumbrăveni nr. 1. 
Plata doar cu numerar se poate efectua la ghișeele din str. Ecaterina Varga nr. 25-27 (fostul Centru pentru Informare Cetățeni), bd-ul Mamaia nr. 86 din incinta Serviciului public comunitar regim permise de conducere și înma-triculare a vehiculelor, la oficiile poștale din localitate și la agențiile băncilor Garanti Bank. 
Pentru a vă achita de impozite prin intermediul cardului bancar trebuie să intrați pe site-ul instituției www.spit-ct.ro, secțiunea "Servicii on-line / Plata on-line a impozitelor" sau link-ul http://www.spit-ct.ro/plata-electronica-impozite-taxe-locale, unde să vă autentificați cu nume utilizator și parolă emise de către SPIT în urma unei cereri depuse on-line. 
Mai există și posibilitate plății prin Internet Banking, însă înainte trebuie să vă deschideți un astfel de cont. De asemenea, mai există variatele prin ordin de plată (O.P.), la banca la care aveți deja cont, sau prin mandat poștal, la orice oficiu poștal din țară. 
Datele de identificare ale contului de Trezorerie precum și codul IBAN, pentru plata cu O.P. sau prin mandat poștal se găsesc pe site-ul instituției www.spit-ct.ro. 

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei