CUM SE MOARE CU ZILE ÎN SPITALELE DIN ROMÂNIA / Un student A FOST UCIS DE UN MICROB, în spital, la doar câteva zile după o operație

de Cuget Liber Miercuri, 01 Martie 2017 2848
Un student din Iași și-a pierdut viața la numai 22 de ani. Tânărul a suferit o intervenție chirurgicală din care a ieșit cu bine, însă a luat un microb puternic care i-a generat o septicemie și a murit după câteva zile. 

XXX

Situație teribilă pentru o familie din municipiul Botoșani. Fiul acesteia, student, a decedat, luni, într-o clinică din Iași, la vârsta de doar 22 de ani.

Iulian Amariei a fost internat la Clinica Sfântul Spiridon din Iași, unde a suferit, miercurea trecută, o intervenție chirurgicală, ca urmare a unei afecțiuni a colonului. Vineri, tânărul era foarte optimist, scriindu-le prietenilor de pe Facebook următorul mesaj:

 "Vreau să vă mulțumesc din suflet și din inimă pentru tot ceea ce ați făcut în această perioadă foarte dificilă din viața mea. Fie că un un singur gând, mesaj sau chiar o donare de sânge. Acum mă aflu la chirurgie, am două zile de la operație și sper ca încet- încet să îmi revin și mă pun pe picioare. M-a impresionat profund mobilizarea voastră! Aveți grijă de voi și multă sănătate".
La sfârșitul săptămânii trecute, se pare că Iulain Amariei a contactat un microb puternic, care i-a generat o septicemie, iar luni a murit.
Iulian Amariei era student la Universitatea Gheorghe Asachi din Iași, scrie realitatea.net

Taguri

Comentează știrea

Lex
1 martie 2017
sanatatea populatiei

Pe masa de lucru a Presedintelui si Guvernului ar trebui sa aiba prioritate URGENTA STAREA SANATATII POPULATIEI, situatia dn SANATATE, luarea in discutie a impunerii unor preturi MAXIME pentru tarifele la serviciile medicale particulare, si un control mai sever la serviciile medicale, analizarea calitatii vietii omului . Dupa cum constat, viata si sanatatea oamenilor, nu prea conteaza pentru oficiali. Prin asta ne caracterizam, precum ca, suntem ultimii din Europa . Doamne ajuta, numai bine si sanatate si bunatate la toata lumea !

alt constantean
1 martie 2017
spatii si conditii

Mergeti in spitalu TBC din Palazu si comparati conditiile din unele saloane cu conditiile pentru unele vipuri din penitenciare si veti constata ca diferentele sunt in favoare ultimilor, dar pentru conditiile din spitale nu s-a plans nimeni la CEDO si nu a cerut despagubiri statului Roman pentru incalcarea dreptulyui de cetatean.

Ion
1 martie 2017
Pentru "cetatean"

Ai dreptate, golanii astia au conditii mai bune in inchisori decat avem noi in spitale!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei