Cum va fi vremea de Paște

de Andreea PERHAIȚĂ Vineri, 13 Aprilie 2012 1055
Primăvara ne amăgește la Constanța și nici măcar de Paște nu ne aduce vreme frumoasă și soare. După ce, în Săptămâna Mare, am tremurat cu temperaturi deosebit de mici, sărbătorile aduc mulți nori și ploi. Meteorologii ne dau o veste bună și una proastă: se mai încălzește puțin, dar vin averse, atât ziua, cât și noaptea.
Vinerea Mare este singura zi cu vreme frumoasă. Va fi mai mult însorit, iar maxima termică ar putea ajunge până la 21 de grade. Peste noapte vor începe să se adune norii, iar de sâmbătă, 14 aprilie, încep ploile. Va fi soare dimineață, iar spre după-amiază se vor înregistra averse. Maxima va atinge 17 grade Celsius. În noaptea de Înviere va fi înnorat și va ploua. Termometrele vor indica o minimă de 8 grade Celsius. Duminică va continua să plouă, vântul va bate moderat dinspre sud-est și valorile termice se vor încadra între 8 și 19 grade Celsius.
Luni, 16 aprilie, vor fi din nou averse atât pe timpul zilei, cât și noaptea. Maxima va atinge 20 de grade, iar minima 8 grade Celsius. De marți începe să se răcească semnificativ și perdeaua de nori va mai persista în zonă până spre sfârșitul săptămânii. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei