Cum va fi vremea de Paște, la Constanța

de Andreea PERHAIȚĂ Vineri, 14 Aprilie 2017 332
Primăvara aceasta s-a dovedit capricioasă încă de la început, la malul mării și o ține tot așa și în perioada următoare. Meteorologii anunță vreme instabilă, când cu soare, când cu nori, chiar și ceva averse și temperaturi oscilante.
În Vinerea Mare, la Constanța, cerul este mai mult senin și vântul suflă cu putere, dinspre est. Maxima termică va atinge 16 grade Celsius. Peste noapte, se vor aduna ceva nori și termometrele vor indica minimum 7 grade. Sâmbătă, pe timpul zilei, va fi din nou preponderent senin, însă, în noaptea de Înviere, este posibil să se abată averse sau o furtună cu fulgere, devreme. Vântul se va mai domoli și valorile termice se vor încadra între 8 și 14 grade.
Duminică, de Paște, sunt așteptate din nou eventuale averse și cerul va fi parțial înnorat. Va fi însă cald, cu 18 grade pe timpul zilei. Noaptea, însă, va ploua și vor fi furtuni cu fulgere. Se vor înregistra 8 grade minimum.
Luni, a doua zi de Paște, va mai continua să plouă slab în cursul dimineții și se va răci simțitor. Vor fi între 6 și 12 grade. Noaptea se va mai însenina. Marți, va fi mai frumos și începe să se încălzească, însă de miercuri vor fi iar ploi și vânt puternic. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei