Cum va fi vremea în week-end, la Constanța

de Andreea PERHAIȚĂ Sâmbătă, 14 Decembrie 2013 206
Este iarnă veritabilă la Constanța. Am avut parte și de ger și de zăpadă și ne așteaptă în continuare vreme instabilă și temperaturi foarte mici.
În week-end, va fi mai mult înnorat. Abia duminică este posibil să iasă puțin soarele. Valorile termice se vor menține scăzute, mai ales noaptea, când mercurul din termometre va coborî mult sub limita înghețului. Nu se anunță nici ninsori, nici viscol, doar ceva ceață.
Sâmbătă, la Constanța, cerul este noros, vântul suflă slab până la moderat, dinspre nord-vest, iar maxima termică va atinge 0 grade Celsius. Peste noapte norii se vor mai risipi și cerul va deveni variabil. Vântul doar va mai adia ușor. Termometrele vor indica minimum -4 grade.
Duminică, 15 decembrie, va fi din nou cer variabil și în aer va fi doar un grad. Noaptea va fi ger de -5 grade Celsius și se va semnala ceață.
De luni se mai încălzește puțin, însă numai pe timpul zilei, când valorile termice ar putea urca până pe la 3 - 4 grade Celsius. Va fi mai mult senin și vor apărea și câteva raze de soare.
În restul țării, în week-end, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru mijlocul lunii de-cembrie, iar la deal și la munte și local în sud se vor situa peste cele specifice datei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în estul țării, dar mai persistente în nord-vest și vest.
În zonele joase, în special în regiunile intracarpatice, se va semnala ceață, local chiar persistentă, asociată și cu depunere de chiciură. Doar cu totul izolat vor fi posibile burnițe sau fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi de la -3 la -2 grade local în Transilvania, până la 8 grade în dealurile Munteniei și ale Olteniei, iar cele minime se vor încadra între -8 și 2 grade, mai scăzute în depresiunile intramontane, spre -12 grade. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei