Cum va fi vremea mâine, la Constanța

de Andreea PERHAIȚĂ Marţi, 15 Ianuarie 2013 143
Mâine, vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această dată, în întreaga țară. Cerul va fi mai mult noros și cu precădere în cursul zilei va ploua în general slab, pe arii extinse în vestul și sudul țării și local în restul teritoriului. În zona montană vor fi precipitații mixte. Vântul va avea intensificări temporare îndeosebi în Dobrogea, Bărăgan, sudul Moldovei și la munte.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 12 grade, ușor mai ridicate în sud-est, iar cele minime se vor încadra între +5 și 7 grade, mai coborâte în depresiuni. Pe arii restrânse se va semnala ceață în zonele joase din estul și sudul teritoriului. La Constanța, mâine, meteorologii anunță cer variabil, cu ploaie. Vântul va sufla moderat, dinspre sud, iar maxima termică va atinge 13 grade Celsius.
Peste noapte se mențin condițiile de ploaie, dar vântul se va mai potoli. Termometrele vor indica minimum 6 grade Celsius. Ploaie slabă și moderată se anunță și zilele următoare, dar valorile termice vor începe să mai coboare.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei