Cum va fi vremea mâine, la Constanța

de Andreea PERHAIȚĂ Luni, 18 Martie 2013 175
Vremea va continua să se încălzească în cea mai mare parte a țării, devenind caldă pentru această perioadă a anului. În vest, centru și nord, îndeosebi în timpul zilei, cerul va prezenta înnorări și vor fi ploi sub formă de aversă, posibil însoțite de descărcări electrice. 
În restul teritoriului înnorările vor fi temporare și va ploua pe arii restrânse, mai ales spre seară și la începutul nopții.


În zona de munte precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va fi slab și moderat, cu intensificări temporare ziua în vestul și centrul țării, iar la munte va sufla tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade în nordul Moldovei și în depresiuni și 19 grade în Lunca Dunării, iar cele minime între -4 și 7 grade. Izolat va fi ceață.

La Constanța, mâine, cerul va fi variabil, cu soare, dar vor fi condiții de ploaie. Vântul va sufla moderat, dinspre vest, iar maxima termică va atinge 15 grade Celsius. Peste noapte se vor instala nori și este posibil să apară ceva precipitații. Temperaturile vor coborî până pe la 6 grade Celsius. 


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei