Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

de Andreea PERHAIȚĂ Luni, 10 August 2015 164
Vremea este din ce în ce mai caldă pe litoral. După un week-end cu vânt puternic și furtuni pe mare, zilele acestea se instalează arșița. Meteorologii ne avertizează că ne așteaptă o perioadă cu caniculă și au anunțat cod galben. Mâine și poimâine, pe 11 și 12 august, valul de căldură se va intensifica și va cuprinde toate regiunile. Temperaturile maxime vor atinge, frecvent, 35 - 37 de grade și, izolat, 38 de grade, iar indicele de temperatură - umezeală (ITU) va depăși, local, pragul critic de 80 de unități, în zonele de câmpie și podiș.
Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult senin și vântul suflă moderat, dinspre nord-est. Maxima termică va atinge 32 de grade Celsius. La noapte, norii se vor mai înmulți, dar vântul se va mai domoli. Termometrele vor indica minimum 21 de grade. Marți, din nou vor fi rafale puternice și se va mai încălzi, până pe la 32 de grade pe timpul zilei și 22 de grade noaptea.
Miercuri și joi, se vor atinge 33 de grade, cu cer senin și vânt moderat. Vineri, vor fi 32 de grade cu cer mai mult senin, iar sâmbătă se vor înregistra din nou 33 de grade. Se vor aduna însă câțiva nori, dar riscul de ploi este foarte scăzut.
Week-end-ul va fi de asemenea foarte călduros, însă, săptămâna viitoare se mai răcorește puțin. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei