Cum va fi vremea, săptămâna aceasta, la Constanța

de Andreea PERHAIȚĂ Luni, 04 Iulie 2016 306
După un week-end fierbinte, săptămâna debutează cu ceva instabilitate atmosferică și temperaturi suportabile. Meteorologii anunță chiar și câteva ploi, o briză răcoroasă, după care soare și vreme perfectă pentru plajă.
Astăzi, la Constanța, cerul este mai mult înnorat și vântul suflă cu putere, dinspre nord. Sunt așteptate ploi torențiale, temporare, uneori însoțite de furtuni cu descărcări electrice. Maxima termică va atinge totuși 29 de grade Celsius. La noapte, va fi parțial înnorat și termometrele vor indica minimum 19 grade.
Mâine, va fi mai mult senin și ceva mai răcoare, atât pe timpul zilei, cât și noaptea. Valorile termice se vor încadra între 17 și 28 de grade. Miercuri, vântul își va face simțită prezența, dar va fi mai mult însorit. Vor fi între 18 și 29 de grade. Joi, însă, sunt așteptate din nou ceva ploi, cu cer înnorat. Va ploua slab, ziua, dar și noaptea. Temperaturile se vor încadra între 17 și 28 de grade. Vineri va fi din nou destul de răcoare, cu valori între 17 și 28 de grade. Sâmbătă, vor mai fi ceva nori, după care, de duminică, se instalează din nou canicula, maximele atingând 30 de grade Celsius. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei