De astăzi, vremea se răcește pe litoral și la Constanța

de Andreea PERHAIȚĂ Miercuri, 04 Septembrie 2013 278
Gata cu vara! Vremea începe să miroasă a toamnă, pe litoral, și se răcește semnificativ. De astăzi, temperaturile scad vertiginos, atât noaptea, cât și ziua, iar câțiva nori dau târcoale. 
Astăzi, la Constanța, cerul este variabil, cu soare, vântul suflă moderat, dinspre nord-vest, cu unele intensificări temporare, iar maxima termică abia va atinge 23 de grade Celsius. Peste noapte, cerul se va însenina, vântul se va mai domoli și termometrele vor indica minimum 15 grade. 
Mâine nu va mai bate vântul așa de tare și se mai adaugă un grad în termometre, dar norii se menține pe cer, iar vineri temperatura maximă va coborî din nou la 23 de grade Celsius. Nici în week-end nu va fi prea cald, dar măcar cerul va fi senin și soarele va străluci în toată splendoarea lui. 
În restul țării, vremea va fi răcoroasă, miercuri, în majoritatea regiunilor, îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi slabe, în cursul zilei, local în zona de munte, Moldova, estul Transilvaniei și Dobrogea, iar noaptea doar cu totul izolat, informează Administrația Națională de Meteorologie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 grade în nordul Moldovei și în estul Transilvaniei și 27 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime între 6 și 15 grade, mai coborâte în depresiuni spre 3 grade.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei