De Ziua Naţională a României, cerul Constanței va fi tricolor

de Mirabela ȘERBĂNESCU Joi, 24 Noiembrie 2022 470
Au mai rămas doar câteva zile până la data de 1 Decembrie, când se sărbătoreşte Ziua Marii Uniri, de data aceasta nu doar cu ceremonii, parade, dar și cu artificii spectaculoase. Primăria Municipiului Constanța, împreună cu Instituția Prefectului și Comandamentul Flotei vă invită cu mic, cu mare, la manifestările prilejuite de Ziua Națională a României.
Astfel, începând cu ora 9:00, la monumentul „Victoriei” din Parcul Arheologic, va avea loc o ceremonie militară și religioasă pentru a rememora eforturile unor generații întregi de patrioți din toate regiunile istorice românești, dublate de jertfele de sânge ale ostașilor români pe câmpurile de luptă ale Marelui Război, care au condus la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 decembrie 1918.
Mai târziu, de la ora 11:00, peste 450 de militari și specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Direcția Generală Poliția Locală, la care se alătură militari străini și un grup de cercetași, cu aproximativ 70 de mijloace tehnice vor participa la Parada Militară organizată pe bulevardul Tomis. De asemenea, vor evolua și şase aeronave. Desigur, surprizele nu se opresc aici. Toată lumea prezentă la eveniment va primi stegulețe tricolore și baloane, iar la finalul paradei, veţi avea parte de un impresionant spectacol de artificii de zi. Cerul Constanței va fi colorat în roșu, galben și albastru, culorile drapelului României, simbolul neamului românesc.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei