Debranșări cu pușca în Piața Chiliei. Imagini inedite Echipele RAJA au acționat ieri pentru recuperarea datoriilor de la rău-platnici

de Andreea PERHAIȚĂ Miercuri, 28 Septembrie 2011 2426
Zona Piața Chiliei nu are o reputație prea bună. Se  știe că acolo locuiesc multe familii de romi, unele în vile somptuoase. Văzând atâta opulență este greu de crezut că cei care locuiesc acolo au restanțe de mai bine de trei luni de zile la apă. Toate încercările reprezentanților RAJA de a-i determina să-și achite facturile au fost zadarnice și numai amenințarea că vor fi debranșați și apariția echipelor însoțite de jandarmi i-au făcut pe rău platnici să scoată banii și să achite pe loc toată datoria.
Sigur, nu înainte de a face scandal și de a le adresa tot felul de cuvinte și injurii lucrătorilor regiei. Același lucru a făcut și Iașar Nagie care, supărată nevoie mare că trebuie să plătească datoria de 1.082,27 lei, a țipat și a strigat cât au ținut-o plămânii. "Nu avem de unde să plătim. E sărăcie mare, nu avem bani de mâncare la copii, de unde să plătesc 1.000 de lei?", se întreba femeia din pragul casei cu etaj, iar în spatele său se vedea un televizor LCD de ultimă generație. 
Atunci când excavatorul a fost mutat, pregătit să sape, Nagie a venit imediat cu bani și a așteptat cuminte să i se taie chitanța. La fel au procedat și ceilalți rău-platnici. Au vociferat puțin că nu au de unde plăti, s-au pus în fața excavatorului, dar până la urmă au scos banii. 
"Pentru recuperarea datoriilor de la abonații rău-platnici, S.C. RAJA S.A. Constanța este nevoită, în unele cazuri, să aplice măsura drastică de debranșare de la sistemul de alimentare cu apă. Toți aceștia au fost somați și notificați asupra restanțelor înregistrate la plata facturilor pentru consumul de apă. Mai mult, pentru fiecare dintre ei au fost încheiate procese verbale de eșalonare a debitelor, care din păcate nu au fost respec-tate, motiv pentru care au fost avizați pentru debranșare încă de săptămâna trecută", a declarat, pentru "Cuget Liber", purtătorul de cuvânt al S.C. RAJA S.A., Irina Oprea.
Taguri

Comentează știrea

Mine
28 septembrie 2011
debransare

Iata solutia pe care o are guvernul pentru a aduna bai la buget :controlul averii tiganilor cu vile si masini si impozitarea cu 16 % a sumelor nejustificate.Intreb echipele de jandarmi care au facut descinderea : Le-ati facut deviz pentru munca dv. de recuperare a creantelor RAJA , deviz in sarcina vinovatilor , adica tiganii ? Daca nu aveti baza legala , rog promovati o lege in Parlament in termen de F.F.F.F. URGENT.Trebuie sa punti ordine in mafia tiganeasca. Vezi Bulgaria !

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei