Directorul Poștei Române acuză liderii de sindicat că dezinformează lucrătorii poștali

de Andreea PERHAIȚĂ Vineri, 31 August 2012 228
Războiul din Poșta Română continuă. Liderii de sindicat se răfuiesc cu directorul companiei, Ion Smeeianu, pe tema declarațiilor în presă. Se pare că atenționarea pe care conducerea CNPR a transmis-o, ieri, liderilor de sindicat, prin care cerea să nu mai facă declarații false în presă despre disponibilizări, căci acestea nu vor avea loc, nu a fost tocmai pe placul sindicaliștilor.
"Am fost neplăcut surprins să aflu că Sindicatele (SLPR) din Compania Națională Poșta Română continuă într-un mod răuvoitor campania de dezinformare a mass-media, a lucrătorilor poștali și a publicului larg. Repet, în acest moment nu se intenționează a fi făcute disponibilizări colective sau reduceri salariale pentru restul anului 2012, în afară de cele naturale (demisii, pensionări). De asemenea, subliniez că, în Consiliul de Administrației al Poștei Române, nu a fost înaintată vreo propunere de concedieri colective sau reduceri salariale. De altfel, în Consiliul de Administrație sunt prezente și sindicatele. Conducerea CNPR a invitat SLPR la negocieri și consultări pe tema reducerii fondului de salarii, invitație generată de anomalia că fondul de salarii în CNPR reprezintă aproximativ 70% din totalul cheltuielilor societății, față de o medie de 50% în societățile similare din Uniunea Europeană.
Menționez că întregul pachet de propuneri făcut de managementul companiei menit a întări poziția pe piață a Poștei Române a fost respins de sindicate, acestea din urmă nefăcând în schimb nicio propunere, pe niciuna din temele vitale pentru bunul mers al companiei", a precizat directorul Ion Smeeianu.
Taguri

Comentează știrea

christian louboutin discount
28 februarie 2014
christian louboutin discount

christian louboutin daffodile booties Stiri Social : Directorul Poștei Române acuză liderii de sindicat că dezinformează lucrătorii poștali | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online christian louboutin discount http://littlekeg.com/images/christian-louboutin-ron-ron.asp

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei