După căldura de la Constanța vin ninsorile și gerul

de Andreea NĂSTASE Marţi, 22 Ianuarie 2013 724
În intervalul 21 - 24 ianuarie, vremea în Constanța va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată, cu medii ale temperaturilor maxime de peste 10 grade. Între 24 și 30 ianuarie, vremea se va răci față de intervalul precedent, iar minimele termice vor putea coborî sub minus 8 grade. După 30 ianuarie valorile termice vor crește ușor, temperaturile medii fiind apropiate de cele normale pentru această perioadă. Precipitații, posibil importante cantitativ vor fi mai ales în intervalul 24 - 27 ianuarie. Acestea vor fi la început mixte, apoi doar sub formă de ninsoare. 
Astăzi, vremea se menține în continuare caldă, cu temperaturi peste cele normale pentru această perioadă. Deși cerul va fi acoperit de nori, vom fi răsfățați de temperaturi care urcă până la 14 grade Celsius, la Constanța. Vântul va sufla slab, dinspre vest, cu intensificări doar pe parcursul nopții, când mercurul din termometre va înregistra o temperatură minimă de 5 grade Celsius, iar cerul va rămâne în continuare acoperit de nori. În restul țării, cerul va rămâne acoperit de nori, ceața se va instala predominant în zonele joase din Oltenia, Banat și Moldova. Maximele prognozate se vor înregistra între 4 grade și 14 grade Celsius, iar minimele între -3 și 8 grade Celsius.
Taguri

Comentează știrea

suparat
23 ianuarie 2013
faleza

Citind acest articol despre vreme...nu am putut sa nu remarc si fotografia adaugata . Oare chiar asa sa arate astazi faleza oasului in care m-am indragostit ptr. prima oara? Ce ati facut nenorocitilor ? Cum ati putut sa distrugeti partea, poate cea mai frumoasa a orsului meu iubit? Constantenii se pare ca s-au transformat in pomnagiii si s-au inconjurat de maidanezi. Unde sunt constantenii ce mindri si harnici de altadata? Banuiesc ...pe afara,la munca ..dar voi care ati ramas ce faceti? Chiar v-ati indobitocit de tot?

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei