ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța

de Andreea PERHAIȚĂ Marţi, 28 Iunie 2016 85
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, S.C. Enel Distribuție Dobrogea S.A. - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor. 

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 16, sunt afectați consumatorii de pe aleea Dealului nr. 1, Grădinița nr. 14 și blocul 11B - întrerupere totală, consumatorii de pe strada Melodiei nr. 6, blocul 24B, scările B și C, întrerupere totală. De asemenea, între orele 9 și 15, sunt anunțate întreruperi în zona Cazino din stațiunea Mamaia.

În restul județului, între orele 8,30 și 16,30, se oprește curentul în localitatea Râmnic de Jos, cu Fabrica de Alcool - întrerupere parțială, iar între orele 8 și 17, în localitatea Murfatlar, pe străzile Speranței, Ion Creangă, Calea București, Nichita Stănescu, Duzilor - întrerupere totală, dar și în localitatea Poarta Albă, pe străzile Calea București, Stadion și Prosperității - întrerupere parțială.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei