Este absolut obligatoriu pentru toți românii care stau la bloc! Se dau amenzi de 1000 de lei. S-a dat lege

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Miercuri, 28 Septembrie 2022 1464
Toți cei care stau la bloc trebuie să fie cu băgare de seamă. Se dau amenzi de 1000 de lei. S-a dat o lege importantă care trebuie să fie respectată de absolut toată lumea.

Este absolut obligatoriu în toată România. Toți cei care stau la bloc trebuie să-şi monteze repartitoarele inteligente. De la 1 ianuarie 2023 se aplică legea iar cei care nu respectă prevederile vor scoate sume uriașe de bani din buzunar. În Capitală sunt aproximativ 550.000 de apartamente unde ar trebui montate repartitoare.
Mai exact, cei care stau la bloc vor avea nevoie de repartitoare la căldură care se citesc de la distanță, nu din apartament, şi unele „speciale”.
Camera Deputaţilor a decis, anul trecut, amânarea cu un an, până la 31 decembrie 2022, a obligativităţii montării repartitoarelor în apartamente pentru individualizarea consumurilor de energie. S-au înregistrat atunci 264 voturi „pentru”, 25 „împotrivă” şi 4 abţineri.
Astfel, în imobilele de tip condominiu racordate la sistemul de alimentare centralizată cu energie termică este obligatorie montarea sistemelor de măsurare până la 31 decembrie 2022 pentru individualizarea consumurilor de energie pentru încălzire/răcire şi apă caldă la nivelul fiecărui apartament sau spaţiu cu altă destinaţie decât cea de locuit.Citețte mai departe

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei