Fără rușine: fotbaliști surprinși urinând pe balcon / GALERIE FOTO

de Andreea PERHAIȚĂ Miercuri, 16 Martie 2016 202
Un grup de fotbaliști britanici s-a făcut de rușine după ce mai mulți dintre ei au fost surprinși urinând în pahare și aruncând urina peste balcon. Mai mult decât atât, incidentul s-a petrecut la festivitatea de deschidere a Festivallui Cheltenham.
Gesturile dezgustătoare au fost suprinse de fotografii participanți la curse, grupul VIP atrâgând transformând festivitățile reglae între petrecere de cea mai joasă speță, cu multă gălăgie și foarte multă băutură.
Din imagini se vede cum mijlocașul de la MK Dons, Samir Carruthers, se ușurează într-un pahar gol, după care așează paharul pe balustrada de metal a balconului. Un alt petrecăreț șochează și mai tare, după ce urinează în alt pahar și apoi golește conținutul peste balcon.
Aceste gesturi au fost făcute în fața a mii de participanți la curse, în spatele balustradei de sticlă a balconului. Nu se știe dacă la momentul respectiv sub balconul cu pricina se afla cineva.
Pe lângă fostul jucător de la Arsenal și Aston Villa, Carruthers, la cursă a mai participat și apărătorul de la Bristol City, Luke Ayling. De asemenea, se pare că lor li s-au mai alăturat și Josh Murphy, jucătorul din Premier League Norwich City, Jake Foster-Caskey de la Brighton și Richard O’Donnell, de la Bristrol City. Printre invitații aflați pe același balcon se află și o starletă britanică, Jessica Hayes, și topmodelul Katie Salmon, care, la un moment dat, și-au arătat sânii audienței.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei