Furtuna a blocat Aeroportul Otopeni - Mai multe zboruri deviate spre Bulgaria și Serbia

de Madalina PETRESCU Vineri, 14 Iunie 2024 329
Vineri 13 iunie 2024, seara, condițiile meteo nefavorabile au cauzat perturbări semnificative în traficul aerian pe aeroportul "Henri Coandă" (Otopeni) din București. Din cauza vremii, zborurile având ca destinație capitala României au fost nevoite să aștepte în aer îmbunătățirea condițiilor.

Zboruri deviate către Aeroporturi din Bulgaria și Grecia

Din cauza condițiilor meteo, zborul companiei HiSky dintre Timișoara și București a fost redirecționat și a aterizat pe aeroportul din Sofia, capitala Bulgariei. De asemenea, zborul operat de SkyUp pentru Arkia, pe ruta Tel Aviv - București, a aterizat la Burgas.

Cele două avioane care au aterizat pe aeroporturile din Bulgaria vor fi realimentate și apoi vor zbura spre aeroportul "Henri Coandă" (Otopeni) din București.

În plus, zborul Ryanair FR679 Viena - București va ateriza, probabil, pe aeroportul din Salonic, Grecia.

Ora 23:53: Timp de aproximativ o oră și jumătate, topul celor mai urmărite zboruri pe platforma Flightradar24 a fost dominat de zborurile care așteptau în aer îmbunătățirea condițiilor meteo pentru a ateriza la București.

Ora 00:00: Zborul Lufthansa LH1422 Frankfurt - București va ateriza pe aeroportul din Belgrad (Serbia). Avioanele companiei HiSky, care a aterizat în Sofia, cel al SkyUp, care a aterizat în Burgas, și cel al Ryanair, care a aterizat în Salonic, încă nu au decolat spre București.

În același timp, o mare parte dintre avioanele care au așteptat în aer mai bine de o oră, așteptând ca vremea să se îmbunătățească, au reușit în cele din urmă să aterizeze pe aeroportul "Henri Coandă" (Otopeni) din București.Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei