Haosul reducerilor în mall-uri! „Este nesimțire să-ți lași transpirația și fondul de ten pe hainele probate!”

de Andreea ANDRONACHE Marţi, 25 Iunie 2024 430
În magazinele mall-urilor din Constanța a început perioada reducerilor, care este extrem de așteptată de consumatori. Ofertele sezoniere atrag puzderie de oameni, în principal de sex feminin, dornici să găsească cele mai bune oferte. Cu toate acestea, perioadele de reduceri vin cu provocări semnificative atât pentru personalul magazinelor, cât și pentru alți clienți.
Una dintre problemele majore întâlnite în perioada reducerilor este haosul creat de numărul mare de haine lăsate în cabina de proba, fie pe jos, fie pe scaun sau în cuier. Clienții, în încercarea de a găsi articolele perfecte, probează numeroase piese vestimentare pe care ulterior le abandonează în cabină, fără a le pune la locul lor.

Acest comportament este adesea rezultatul grabei, dar și al entuziasmului generat de reducerile mari, care îi determină pe oameni să reacționeze impulsiv, dar asta nu este o scuză.
 
Clienții obișnuiesc să intre în cabină cu o mulțime de haine, le probează rapid, iar apoi pleacă către alte magazine, lăsând în urma lor toate articolele vestimentare. În plus, în perioadele de reduceri, numărul mare de clienți poate depăși capacitatea personalului de a menține ordinea. Unii clienți nu consideră că este responsabilitatea lor să pună articolele la loc, lăsând această sarcină în seama angajaților.

„Volumul de muncă pe perioada reducerilor este foarte mare. Femeile vin și probează zeci de haine, nimic greșit în asta, doar că s-au obișnuit ca cineva să vină și să strângă după ele tot ce lasă în cabină. Să nu mai spun că găsim o grămadă de articole pe jos, călcate în picioare și pline de praf sau, și mai rău, mirosind a transpirație”, a declarat Maria M., tânără angajată într-un magazin din Constanța.
Praf și transpirație

O altă problemă semnalată este mizeria care se acumulează în cabinele de probă în timpul acestei perioade. Hainele sunt lăsate la întâmplare pe podea, uneori în mormane, iar în unele cazuri, clienții lasă încălțămintea probată sau alte accesorii în cabine, contribuind la dezordinea generală.

Mizeria și dezordinea atât din cabinele de probă, cât și din magazin, au efecte negative asupra tuturor celor implicați.
„Trebuie să fii needucat ca să poți face așa ceva. Văd o grămadă de domnișoare care intră cu multe haine în cabină, care ies mai apoi cu mâna goală, fără să mai pună ceva la loc”, a declarat Ilinca N., constănțeancă aflată într-un mall din oraș. Care a mai adăugat cât de scârbită a fost să descopere că o rochiță probată mirosea îngrozitor a transpirație. „O minimă decență pe căldura asta nu ar strica. Este nesimțire să-ți lași transpirația pe hainele pe care nici nu le cumperi și le lași în cabină!”, a spus aceeași clientă.

„Este o imagine parcă scoasă din filmele de groază, atâta disperare pentru ce? Pentru niște haine? Asta nu înseamnă că trebuie să răscolim tot magazinul de parcă ar fi al nostru. Este un praf în acele cabine de nici nu poți sta, nu mai ai unde să pui hainele pentru a le proba”, a declarat Sarah Z., o altă clientă a unui magazin. Care ne-a povestit cum a dorit să-și cumpere o bluziță și, când să o plătească, la casierie i s-a atras atenția că e murdară de fond de ten la guler.
 
Este esențial ca fiecare client să își asume responsabilitatea pentru acțiunile sale și să contribuie la menținerea unui mediu curat și ordonat. Doar printr-un comportament civilizat și respectuos față de ceilalți, putem transforma experiența reducerilor într-una plăcută și eficientă pentru toți participanții.

Taguri

Comentează știrea

rtyrty
Marti, 25 iunie

Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos --- https://use.my/arctrum

cora
Marti, 25 iunie

civilizatie si bun simt din partea cucoanelor 19 plus ...cand intra in magazin bunul simt il lasa la usa ...

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei