Incidenţa în scădere, la Constanţa. Restricţiile se menţin

de Andreea PERHAIȚĂ Marţi, 13 Aprilie 2021 321

Deşi incidenţa îmbolnăvirii cu COVID-19 a scăzut sub 5 cazuri la mia de locuitori, în municipiul Constanţa, astăzi fiind anunţată o rată de 4,9, restricţiile rămân.
În cursul zilei de astăzi, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, reunit în şedinţă, a decis păstrarea restricţiilor şi în continuare, limitând, în acelaşi timp, gradul de ocupare a structurilor de primire turistice cu funcţiuni de cazare turistică, la cel mult 70% în staţiunea Mamaia şi în Constanţa.
Totuşi, conform noii hotărâri, se permite circulaţia persoanelor în-afara locuinţei sau gospodăriei, în noaptea de Înviere, 1 – 2 mai, între orele 20.00 şi 5.00, pentru deplasarea şi participarea la slujbele religioase.
De asemenea, se permite circulaţia persoanelor în-afara locuinţei, în perioda 8 mai – 9 mai, între orele 20.00 şi 5.00, pentru deplasarea şi participarea la sărbătoarea religioasă specifică lunii Ramazan.
În rest, rămân în vigoare toate restricţiile de până acum, inclusiv cele de week-end, cu închiderea activităţii agenţilor economici la ora 18.00 şi interdicţia de circulaţie de la ora 20.00.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei