Liviu Dragnea, la Constanța / Familiile afectate, principala prioritate

de Andreea PERHAIȚĂ Sâmbătă, 21 Iunie 2014 120
Autoritățile din Constanța, unde mai multe locuințe au fost inundate, spun că apele s-au retras din casele oamenilor, iar vicepremierul Liviu Dragnea, care a condus comandamentul pentru inundații, a solicitat ca familiile afectate să fie "principala prioritate" și să primească ajutor dacă este cazul, scrie mediafax.ro.
Prefectul de Constanța, Radu Volcinschi, a spus, vineri seară, la comandamentul pentru inundații, că județul s-a confruntat cu ploi deosebit de puternice, în cursul nopții trecute înregistrându-se 74 de litri pe metru pătrat în câteva localități, iar vineri, 115 litri pe metru pătrat în zona Adamclisi.
El a menționat că în prezent apele s-au retras din casele oamenilor.
Vicepremierul Liviu Dragnea, care a condus comandamentul de la Prefectura Constanța, a solicitat autorităților să aibă grijă de familiile care au fost afectate de inundații.
"Cel mai important lucru a fost să nu existe victime. Evaluarea mea este că ați acționat bine, unitar. Rugămintea mea este să aveți ca prioritate familiile care au avut casele inundate, e principala prioritate. Să fiți mai activi, să nu așteptați să vă sune primarul", a spus Liviu Dragnea, cerând autorităților să verifice dacă sunt oameni care au unde să doarmă peste noapte sau dacă au hrană suficientă.
De asemenea, vicepremierul a solicitat ca plajele afectate de inundații să fie curățate în cel mai scurt timp.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei