Loteria Română: Există lozuri în plic false

de Cuget Liber Luni, 22 August 2016 248
Loteria Română atrage atenția jucătorilor cu privire la tentativele de înșelăciune practicate de către indivizi care se prezintă ca fiind angajați ai companiei și care încearcă să vândă produse de tip loz în plic falsificate, cu premii în autoturisme. Loteria subliniază că toate seriile lozurilor oficiale au exclusiv premii în bani, scrie News.ro.

Compania recomandă jucătorilor să nu cumpere lozuri decât din agențiile loto și punctele de vânzare autorizate și să evite contactul cu orice persoană neautorizată care încearcă să vândă produse falsificate.
Vânzarea lozurilor se face prin rețeaua de vânzare a Loteriei Române, prin punctele și persoanele autorizate de companie, la fel și plata câștigurilor, care sunt premii în bani.
"Nu există niciun fel de produs de acest tip care să ofere ca premiu autoturisme sau alte obiecte sau servicii", subliniază Loteria Româna într-un comuicat remis luni presei.
Precizările vin în urma "numeroaselor sesizări apărute în ultima perioada cu privire la tentative de înșelăciune ce au la baza produse de tip loz în plic emise de către compania noastră".
Cei care vor încerca să falsifice produse loteristice, cei care vor preda, vor primi sau vor vinde lozuri sau alte astfel de produse fără a fi autorizați de Loteria Română vor fi trași la răspundere potrivit legii.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei