Lucrări ENEL. Vezi aici unde se oprește curentul electric, astăzi, la Constanța

de Andreea PERHAIȚĂ Marţi, 08 Martie 2016 89
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, S.C. Enel Distribuție Dobrogea S.A. - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.

Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8 și 17, sunt afectați consumatorii de pe strada Războieni - întrerupere totală, cei de pe strada Unirii, porțiunea cuprinsă între trada Muscel și străzile Ciprian Porumbescu, Pescăruș și Pictor Filipescu - întrerupere totală, precum și cei de pe strada Războieni - întrerupere totală, cei din zona Câmp, strada Spătarul Nicolae Milescu nr. 46, nloc NM1, scările A și B, precum și cei din cartierul Palazu Mare, străzile Ștefan Darascu, Vintilă Brătianu, inclusiv UM 02132 - întrerupere totală. 

În restul județului, între orele 8 și 18, sunt anunțate întreruperi în localitatea Topalu, pe străzile Aluniș, Vântului, Murelor și Macilor - întrerupere parțială, precum și în oralul Hârșova, pe străzile Plantelor, Viitorului, Ioan Cotovu, Rozelor și Nicolae Tarca - întrerupere parțială. De asemenea, între orele 8 și 20, se oprește curentul în localitatea Corbu, pe străzile I. Stanei, Principală, Vadului și I.L. Caragiale - întrerupere parțială.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei