Lucrările de modernizare a marilor bulevarde din municipiul Constanța, reluate din această lună

de Petruta RIDICHE Joi, 11 Ianuarie 2024 587
Echipele de muncitori au reluat lucrările de modernizare a marilor bulevarde. Proiectele au fost etapizate și vor fi decontate pe noua programare 2021- 2027 prin Programul Regional Sud Est.
Potrivit reprezentanților administrației locale, în prezent, proiectul „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, între Gara CFR și stațiunea Mamaia“ este finalizat în proporție de 90%. Proiectul privind „Accesul și mobilitatea pietonală în zona centrală a municipiului Constanța“ este finalizat în proporție de 75%, iar „Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, zona Bd.1 Mai-Șoseaua Mangaliei“, 80%.
Pe bulevardele Al. Lăpușneanu, 1 Decembrie 1918, 1 Mai, Ferdinand și șoseaua Mangaliei mai sunt de realizat lucrări de branșare la sistemul de iluminat public, demolare a stâlpilor vechi de iluminat, ridicare a capacelor de canalizare la nivel, finalizare a marcajelor rutiere, punere în funcțiune a mobilierului urban, dar și diverse remedieri și finisaje. Totodată, sunt în curs de amenajare alveolele pentru trecerile de pietoni, iar în primăvară va fi plantat materialul dendrologic, transmite Primăria municipiului Constanța.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei