Mai multe localităţi constănţene nu vor avea joi apă potabilă

de Mirabela ȘERBĂNESCU Luni, 15 Mai 2023 249
RAJA SA anunţă că pentru executarea unor lucrări de conectare a noilor conducte la sistemul centralizat de distribuție, va fi sistată apa potabilă joi, 18 mai, în intervalul orar 6.00 - 21.00, în orașul Năvodari, inclusiv zona Industrială Midia, dar și în localitatea Corbu. Potrivit reprezentanţilor companiei de apă, lucrările de modernizare, în valoare de 77,327 milioane lei, fac parte din contractele de investiții cu finanțare europeană derulate prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) - CL5 „Rețele de apă și canalizare Năvodari și Mamaia Sat” și CL31 „Stație tratare apă, rezervoare, gospodării de apă Năvodari, reabilitare stație de pompare Ovidiu”.
În cadrul lucrărilor, se va realiza conectarea noilor conducte principale de alimentare cu apă cu diametrul de 500 mm, respectiv 450 mm la magistrala de 800 mm de pe strada Corbului. În aceeaşi zi, tot din cauza unor lucrări, nu va fi apă nici în municipiul Constanța, între orele 8.00 - 18.00. Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din zona centrală, perimetrul delimitat de străzile: Călărași - I. G. Duca - Avram Iancu - bulevardul Ferdinand - Mihai Viteazu - Traian - Sulmona - bulevardul Tomis - Călărași, cu punctele termice aferente.
În același interval orar, se va furniza apă cu presiune redusă în zona Peninsulară - Piața Ovidiu, pe strada Mircea cel Bătrân (între strada Decebal și Piața Ovidiu), precum și în perimetrul delimitat de străzile Ion Lahovari - Artileriei - Mihai Viteazu - Topraisar - I. G. Duca - Castanilor - Ion Lahovari. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei