Mai multe străzi din centrul Constanței, fără curent electric

de Andreea PERHAIȚĂ Marţi, 19 Noiembrie 2013 98
Constănțenii care locuiesc în centrul municipiului nu beneficiază de curent electric, astăzi, timp de câteva ore.
Pentru lucrările anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, S.C. Enel Distribuție Dobrogea S.A. - Zona MT-JT Constanța anunță întreruperea furnizării energiei electrice, astăzi, în timpul lucrărilor.
Astfel, în municipiul Constanța, între orele 8,30 și 16,30, sunt afectați consumatorii din zona Centru, cu străzile Decebal, Dacia, Constantin Brătescu, Mihai Viteazu, Ștefan Mihăileanu, Sabinelor, Dimitrie Bolintineanu, Ion Lahovary, Griviței, Ilarie Voronca, George Enescu, Miron Costin, Sarmisegetusa, General Manu, Siretului, Păcii, Kiazim, Jupiter, Gheorghe Lazăr, Mercur și Cpt. Petre Romulus.
În restul județului, sunt anunțate întreruperi, între orele 8,00 și 18,00, în localitatea Neagru Vodă, cu străzile Sănătății, Morii, Depozitelor, Mangaliei și Gării, între orele 8,30 și 16,30, în localitățile Cloșca și Vadu Oii și între orele 8,00 și 15,00, în municipiul Medgidia, cu strada Independenței, blocurile C2, C3, B2, B3, D1 și D3. 
Taguri

Comentează știrea

enel
19 noiembrie 2013
minciuni

e ora 10 si lumina circula. de ce ne minti ? de ce nu ti faci treaba ? de ce nu emigrezi sa ne scutesti de minciunile tale si lipsa ta de profesionalism ! whuo

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei