Mai multe zone din Constanța, în continuare fără apă caldă: "Lucrarea nu a fost finalizată!"

de Mirabela ȘERBĂNESCU Sâmbătă, 29 Octombrie 2022 1897
Termoficare Constanta informează consumatorii săi că lucrarea de conectare a noilor conducte magistrale nu s-a finalizat aseară, așa cum își propusese constructorul ieri, cât și faptul că la manevre s-a blocat o vană pe rețeaua de transport, iar din aceste cauze nu se poate furniza deocamdată apa caldă in zona cuprinsă între Far, Casa de cultura, Dacia și Centru - Peninsulă. 

"Vom comunica informații suplimentare cu privire la reluarea furnizării pe măsură ce situația se va modifica, întrucât se lucrează și azi. În restul orașului se furnizează apa caldă.", transmit reprezentanții Societății de Termoficare.


Taguri

Comentează știrea

GICA SUPARATU SI NESPALATU
29 octombrie 2022
lipsa apa calda de 3 luni de zile

in tomis 1 nu am avut apa decat vreo 7 zile in total in 3 reprize din 15 august iar acum nu am din 21 octombrie (problema banilor in avans pentru gazele cet palas) deci in titlu corect era sa se spuna " in continuare fara apa calda de aproape 3 luni de zile " !!!! … apa calda era oprita din 21 octombrie cand se dadea doar de vreo 2 zile si inainte de 19 octombrie a fost oprita vreo 2 - 3 saptamani si tot asa !!! aveti macar bunul simt si dati informatiile corecte pentru ca daca le luati numai de la termoficare o sa publicati numai minciuni ! de ce nu il intrebati pe primar de ce nu a permis / ordonat lucrarile de modernizare in vara, in iunie - august cand era canicula si se putea face si un dus rece cu chiu cu vai si se fac acum cand este frig afara, nu avem caldura la calorifere si un dus rece este exclus ? .... ar mai fi o intrebare - si iarna asta vom primi caldura in calorifere in bataie de joc si apa calda mai mult spre rece (cam ca tot timpul de multi ani !) ca iarna trecuta cand am tinut in permanenta aeroterma pornita 16 ore pe zi pentru ca caldura din calorifere era insuficienta si ajunsesem sa tremur de frig in casa cu caloriferele in functiune conform termoficare sa in conditiile in care nu era foarte frig afara (cam intre plus 7 si minus 1) ? ma gandesc deja cu groaza la frigul pe care va trebui sa-l suport si iarna asta mai ales daca va fi o perioada de cateva saptamani cu ger de sub minus 5 nemaivorbind de banii platiti atat la intretinere cat si la enel pentru aeroterma care va merge iar in permanenta !

alt nespalat cu apa calda
29 octombrie 2022
Tomis 2

Ceva similar: atit practic (prin lipsa apa calda cu citeva exceptii pe intermediar de putin calduta) cit si pe idee. Aspecte naturale afirmate intr-un limbaj de inteles pt. cineva cu toate functiile cerebrale in regula. Ex: incepind cu piticii nostrii de la 3-4 anisori sau mai sigur clasele primare I-III. Clasa IV deja astia lucreaza cu fractii, sint la alt nivel . Aici putem sa vedem de performanta cu Medalion, aspecte tocmai bune de pozat cu alaturare de alesii nostrii cu 1/3 % praticipare la vot.

Baladă pentru apă caldă
29 octombrie 2022
Ref: https://utopiabalcanica.net/2020/07/31/balada-pentru-apa-calda/

Când deschid robinetul parcă-mi spune: ţii minte cum venea pe ţeava asta cândva şi apă fierbinte? Când deschid robinetul o mică lacrimă-mi cade, amintirea apei calde pe la vreo şaizeci de grade. Apă caldă-n sectorul doi, când vine-i călâie, când pleacă e sloi – apă caldă-n sectorul trei, măcar vine apă, ce poţi să mai vrei. Apă care vii din CET-uri cu un caracter polar, te ţin pe balcon în PET-uri să te încălzesc solar. Cînd deschid robinetul şi-mi intră frigul în oase, cu ce-am greşit în viaţă, doamne, vreau doar să spăl nişte vase. Cînd deschid robinetul şi-l îndrept către roşu în jurul meu se face iarnă numai că nu vine moşu’. Apă caldă-n sectorul doi, când vine-i călâie, când pleacă e sloi – apă caldă-n sectorul trei, măcar vine apă, ce poţi să mai vrei. Apă care vii pe ţeavă ca un crivăţ cristalin ia exemplu de la lavă şi-nfierbîntă-te puţin. agua dulce apa calda apa rece balada

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei