Noi premii pentru copiii Centrului de Plasament "Delfinul"

de Mirabela ȘERBĂNESCU Marţi, 30 Iulie 2019 181
Copiii de la Trupa "Fresh" a Centrului de Plasament "Delfinul" din Agigea au obținut un nou premiu. În nici doi ani de la înființare ca trupă, copiii i-au obișnuit pe reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța să se întoarcă mereu învingători de la concursuri: premii, diplome, cupe, medalii, trofee. 

Zilele trecute, "Fresh" a participat la Festivalul Național - Concurs "Artă, Muzică și Sport", iar copiii au adus acasă marele trofeu, dar și o mulțime de alte premii: locul I la Dans Modern-Grup, locul II la secțiunea Solo (Bibina), locul I la secțiunea Solo (Alexandra). 

În plus, Bibina a participat și la concursul de prezentare de modă și a obținut locul I. la final, și antrenorii trupei, Adriana Răileanu și Chenan Iomer, au fost răsplătiți cu diplome de excelență. 

"Marele trofeu...nici nu speram....nici nu am îndrăznit să ne imaginăm! Mi s-au înmuiat picioarele când am auzit numele trupei noastre la decernarea trofeului. Am crezut că o să cad din picioare", a declarat Chenan Iomer.


Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei