recensământ 2011 Nu trebuie să stați numai acasă

de Andreea PERHAIȚĂ Luni, 24 Octombrie 2011 577
Populația este sfătuită să aștepte vizita recenzorilor și doar în cazuri excepționale, dacă aceștia nu s-au prezentat până la finalul perioadei 20-31 octombrie, să se adreseze comisiilor locale de recensământ, care funcționează la sediile primăriilor, pentru recenzarea în aceste locații. Recenzarea durează 12 zile, nu toate persoanele pot fi recenzate din prima zi.
Obiectivul principal este obținerea de informații și recenzarea tuturor persoanelor și nu aplicarea de sancțiuni. În acest sens, persoanele nu trebuie să se teamă că vor fi sancționate dacă nu vor fi găsite acasă. Recenzorii trebuie să facă mai multe vizite la fiecare adresă în vederea contactării tuturor persoanelor, iar persoanele sunt sfătuite să aibă bunăvoința de a găsi o modalitate prin care să permită recenzarea lor. 
Taguri

Comentează știrea

andrew
24 octombrie 2011
Sa-si lase nr.de telefon lipit pe usa

Dar recenzorul de ce nu-si lasa nr.de telefon ptr. a nu mai face 100 de drumuri in gol??? Este cel mai sigur mod de a gasi proprietarul acasa. In special noi am fost deranjati ieri ,duminica de un recenzor,ei nu au nici o sarbatoare??/ Ar trebui sa lase mesaj la panoul scarii de la ce ora pana la ce ora va face vizita pe scara respectiva!!!!

Antonio
1 noiembrie 2011
Comisia de recensamant nr de telefon?

Daca recenzorul nu a venit la mine acasă pentru a completa formularul, ar trebui sa semnalez această situație Comisiei de recensământ a municipiului Constanta. Nu pot sa gasesc nicaieri un numar de telefon!?

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei