O parte din orașul Ovidiu va rămâne fără apă, miercuri

de Petruta RIDICHE Luni, 16 Octombrie 2023 316
În contextul desfășurării lucrărilor de conectare a noilor conducte de alimentare cu apă la sistemul centralizat de distribuție din orașul Ovidiu, echipele de lucru RAJA vor sista furnizarea apei din noaptea de miercuri, 18 octombrie, ora 22.00, până joi – 19 octombrie, ora 10.00. În perioada menționată, afectați de lipsa apei vor fi abonații din localitatea Ovidiu - partea dreaptă, sens de mers Constanța – Lumina, blocurile ANL și Fabrica de Ciocolată.
Investiția face parte din contractul derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), CL 22: „Rețele apă Ovidiu, Cumpăna, Poiana. Aducțiuni Ovidiu, Poiana. Rețele de canalizare Ovidiu, Cumpăna, Poiana”. Proiectul are o valoare de aproximativ 70 milioane lei. Obiectivul proiectului îl constituie reabilitare conductelor de aducțiune - supratraversare pod Canal Dunăre Marea Neagră.
„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.
Rugăm toți utilizatorii afectați de această lucrare să își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă”, transmite RAJA Constanța.
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei