"O să aveți mâine un buget adoptat în Guvern". Creștere pe zona de investiții, sănătate și educație

de Cuget Liber Joi, 07 Februarie 2019 126
Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a anunțat joi că bugetul de stat pe 2019 va fi prezentat și adoptat vineri de Guvern, iar ulterior trimis către Parlament, adăugând că proiectul prevede o creștere "foarte importantă" în domeniile investiții, sănătate și educație.

"Eu vă spun că o să aveți mâine un buget în Guvern prezentat, discutat, adoptat, trimis la Parlament. După aceea, ține de Parlament cât de repede va adopta acest buget, care are o creștere foarte importantă pe investiții, sănătate și educație", a declarat Teodorovici, la sediul Ministerului Finanțelor, înainte de întâlnirea cu primarii pe tema bugetului.

Întrebat despre faptul că unii primari au plecat nemulțumiți după întrevederea pe care a avut-o miercuri cu reprezentanții Asociației Municipiilor, Teodorovici a spus: "A rămas că ne vedem astăzi la minister pentru o ultimă clarificare".
El a susținut că scandalul din jurul bugetului a fost provocat "în mod artificial".
"Și în Parlament este tot un proces de consultare, de dezbatere, după aceea de adoptare, (...) se poate modifica orice", a afirmat ministrul.
Chestionat de ce a durat atât de mult întocmirea proiectului de buget, el a răspuns că "în niciun caz din cauza Ministerului Finanțelor", ci "din motive care nu mai contează".

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei