Primăria Constanța: Lucrările de reamenajare a Parcului Tăbăcărie, continuă

de Madalina PETRESCU Marţi, 11 Iunie 2024 1003
Reprezentanții municipalității anunță că Parcul Tăbăcărie este în plin proces de modernizare. “În scurt timp, aspectul parcului va fi schimbat în totalitate. Se lucrează intens pentru ca plimbările prin cel mai mare spațiu de recreere din orașul nostru să nu mai lase un gust amar celor care îl străbat”, se precizează în comunicatul Primăriei Constanța.

Echipele Confort Urban reamenajează aleile din parc cu pavele, montează borduri, amenajează piste de biciclete. De asemenea, se realizează circuite rutiere educaționale pentru copii și a fost construită o pistă de alergare pentru iubitorii de atletism și jogging. În completarea acestor lucrări sunt montate și elemente de mobilier urban: bănci și coșuri de gunoi.

Nici spațiul verde nu este neglijat. Arbori din mai multe specii, trandafiri și arbuști ornamentali au fost plantați în Parcul Tăbăcărie. De asemenea, terenul este pregătit pentru semănarea gazonului.

După finalizarea lucrărilor de pe traseul cuprins între City Mall și Țara Piticilor, echipele de muncitori se vor muta pe partea dinspre lac și apoi în alte zone, până când Parcul Tăbăcărie va fi reabilitat în totalitate.


Taguri

Comentează știrea

dexxx
12 iunie

Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos ---- https://do.my/arcticrum

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei