PRODUSE RETRASE de URGENȚĂ de pe piață: "PROVOACĂ BĂȘICI SAU ARSURI PE SUPRAFAȚA PIELII"

de Cuget Liber Marţi, 09 August 2016 1002
Compania Intel a anunțat că recheamă dispozitivele smartwatch Basis Peak, deoarece acestea se pot încinge și pot cauza arsuri, informează CNN. citat de Agerpres.



Supraîncălzirea ceasurilor poate ''provoca bășici pe suprafața pielii'', a declarat Josh Walden, prim-vicepreședinte și director general al Intel New Technology Group.
Anunțul făcut de Intel este considerat urgent pentru că este spre binele posesorilor acestor gadgeturi, mai ales că, potrivit companiei, ''un număr mic de clienți a raportat disconfort, bășici sau arsuri la încheietură, în zona de sub ceas''.
Intel i-a sfătuit pe posesorii de Basis Peak să ''nu mai folosească ceasurile și să le returneze'' pentru a-și primi banii înapoi. Totuși, aceștia își pot accesa datele până la 31 decembrie, au adăugat reprezentanții companiei, conform sursei citate.
Intel, cu sediul în Santa Clara, California, a achiziționat compania de ceasuri Basis Science din San Francisco, în 2014. Ulterior, producția a fost externalizată în China.
Pe piață mai există și alte dispozitive smartwatch, precum Apple Watch, însă popularitatea acestora se pare că este în scădere. Apple a raportat luna trecută că vânzările de Apple Watch au scăzut cu 55% de la lansarea din 2015.



Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei