PROGNOZA METEO pe două săptămâni, la Constanța. Cum va fi vremea de Bobotează și când va ninge

de Cuget Liber Marţi, 03 Ianuarie 2017 2673
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat cum va fi vremea în perioada 3-15 ianuarie 2017, estimarea fiind realizată folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durată (ECMWF) de la Reading, Anglia.
În Dobrogea, până pe 5 ianuarie regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de mediile climatologice regionale, cu maxime cuprinse între 3 și 5 grade și minime între -4 și -1 grad. 

Apoi, vremea se răci accentuat și va deveni deosebit de rece în zilele de 6 și 7 ianuarie când se vor înregistra temperaturi diurne în medie în jurul a -8 grade și chiar geroasă în nopțile de de 6, 7 și 8 ianuarie, cu minime medii între -14 și -12 grade. 

Începând cu ziua de 8 ianuarie, valorile termice vor crește din nou și până la sfârșitul intervalului se vor menține apropiate de cele normale. Astfel, maximele se vor situa în medie între -2 și 2 grade, iar cele minime între - 6 și -2 grade Celsius.
În intervalul 5 - 6 ianuarie pe arii restrânse mici vor fi precipitații slabe, iar începând cu 8 ianuarie acestea se vor semnala local și temporar.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei