Program prelungit la agenția SPIT din Palazu Mare

de Andreea PERHAIȚĂ Miercuri, 02 Martie 2016 192
Constănțenii care locuiesc în cartierul Palazu Mare nu mai sunt nevoiți să stea la cozi pentru a-și rezolva problemele fiscale sau pentru a-și plăti impozitele pe 2016. 

Conducerea Serviciului Public de Impozite și Taxe (SPIT) a decis prelungirea programului cu publicul a agenției fiscale nr. 5, de pe strada Dumbrăveni nr. 1. Astfel, în zilele de miercuri și vineri, aceasta va rămâne deschisă până la orele 16. 

"Măsura vine ca urmare a creșterii fluxului de persoane care se deplasează la ghișeele SPIT în vederea achitării sumelor datorate bugetului local și ca urmare a mo-dificărilor legislative din anul 2016 ce necesită depunerea de noi declaclarații fiscale", precizează directorul executiv al SPIT, Virginia Uzun. 

Taguri

Comentează știrea

jale mare
2 martie 2016
taxe mari la voi, spagi la noi

Cum sunt folosiți banii din taxe si impozite? Sunt folosiți netransparent. Nu ni se prezintă niciodată o situație cu utilizarea acestor bani. Sunt modificate permanent legile, pentru ca turma sa nu poată anticipa niciodată ce urmează. Cei de la taxe si impozite sunt depășiți de numărul mare de acte ce trebuie prelucrate. Se impozitează terenul odată si apoi se impozitează si suprafața casei care sta pe acest teren. La anul cred că se va impozita si subsolul terenului. Politicieni hoți.

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei