Protecția Copilului Constanța lansează proiectul „Deschiși către comunitate”

de Petruta RIDICHE Joi, 15 Februarie 2024 273
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanța va lansa, vineri, proiectul „Deschiși către comunitate”. Evenimentul va avea loc mâine, la ora 11, la sediul Centrului de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Techirghiol.
Proiectul „Deschiși către comunitate”, implementat de către DGASPC Constanța, face parte din componenta necompetitivă a Programului de investiții în sistemul de protecție a persoanelor adulte cu dizabilități din cadrul Programului Național de Redresare și Reziliență (PNRR).
Obiectivele specifice ale proiectului constau în reabilitarea/renovarea Centrului de Zi pentru Persoane Adulte cu Dizabilități Techirghiol și dotarea acestuia cu aparatură specifică recuperării și reabilitării persoanelor adulte cu dizabilități, birotică/IT, electrocasnice și mobilier destinat activităților de recuperare. Valoarea proiectului este de 1.304.683,41 lei cu TVA, iar perioada implementare, ianuarie – decembrie 2024. Capacitatea serviciului este de minim 8 beneficiari pe zi.
Informații suplimentare despre proiect se pot obține de la coordonator relații interinstituționale, Denisa Dragomir, telefon 0722.639.301. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei