România, aleasă membru în Consiliul de Administrație al Uniunii Poștale Universale (UPU)

de Andreea PERHAIȚĂ Miercuri, 10 Octombrie 2012 218
În urma votului care a avut loc în această după-amiază în cadrul Congresului Uniunii Poștale Universale de la Doha (Qatar) și exprimat de către 193 de state membre, România a fost aleasă membru în Consiliul de Administrație al UPU, organizație a Națiunilor Unite.
"Alegerea României este dovada recunoașterii influenței regionale pe care o are țara noastră și a reputației pe care administrația poștală românească o are în cadrul acestei organizații. Această poziție va permite României să devină o voce puternică în ceea ce privește reglementările poștale internaționale, strategiile de dezvoltare economică a domeniului poștal și modul de cooperare între administrațiile poștale internaționale.
Delegația Poștei Române a dus în ultimele luni o campanie intensă pentru alegerea României în această poziție importantă. În ultimii ani, țara noastră a contribuit în mod constant, cu eficiență și responsabilitate la nenumăratele activități derulate în cadrul UPU, precum și în cadrul comitetelor și grupurilor de lucru, având în acest sens o participare activă în principalele organisme internaționale", precizează Biroul de relații Publice al Poștei Române.
 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei