Romii învață să facă afaceri, în Mamaia

de Andreea PERHAIȚĂ Vineri, 05 August 2011 1109
Stațiunea Mamaia va găzdui, luna viitoare, două sesiuni de formare, gratuite, în domeniul vânzărilor și competențelor antreprenoriale, pentru romi. Activitățile sunt organizate în cadrul proiectului Romano Cher - Casa Romilor, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial de Dezvoltare a Resurselor Umane.
Cursul pentru certificarea competențelor în domeniul vânzărilor va avea loc în perioada 8-11 septembrie și vizează adoptarea și dezvoltarea de către cursanți a tehnicilor și metodelor de vânzare profesionale și a capacităților manageriale, de comunicare și negociere, aplicate în domeniul vânzărilor de produse tradiționale meșteșugărești.
Cursul de antreprenoriat social va avea loc în perioada 14 - 18 septembrie și își propune să stimuleze un nou mod de administrare a afacerilor, care îmbină metodele și principiile de business cu generarea unui impact social real și sustenabil în comunitățile implicate.
Ambele cursuri se vor finaliza cu un examen de absolvire în urma căruia participanții vor obține certificate de absolvire eliberate de Consiliul Național de Formare Profesionalăa a Adulților și recunoscute de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale și Ministerul Educației, Cercetării și Inovării.
Persoanele interesate se pot înscrie pe site-ul www.kcmc.ro/cursuri, până la data de 2 sep-tembrie 2011. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei