Se strică vremea. Frig şi ploi în zilele următoare. Meteorologii anunţă cât mai scad temperaturile în România

de Isabel Andreea ANDRIEȘ Joi, 24 Noiembrie 2022 238
Temperaturile vor scădea treptat și vor deveni negative în mare parte din țară, potrivit Antena3

"Pe parcursul zilei de astăzi am avut vreme închisă cam în toate regiunile, însă chiar și în aceste condiții, temperaturile au fost ușor mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă în partea de sud a teritoriului", a spus Alina Șerban, meteorolog ANM.

"Temperaturi maxime mâine de la 1-2 grade în nordul Moldovei până la cel mult 7-8 grade în zona Banatului, iar pe parcursul weekend-ului se răcește treptat astfel încât duminică, de exemplu, vom vorbi de temperaturi maxime de la 2-3 până la cel mult 7-8 grade cu cele mai ridicate valori în partea de sud și de vest a teritoriului.
Însă toate acestea pe fondul unor precipitații din ce în ce mai puține. Dacă astăzi au fost arii relativ extinse în vest, în nord, în centru, spre seară la noapte cu deplasare în nord-est ploi în zonele joase, ninsori, lapoviță în zonele montane înalte, în zilele următoare vor fi pe arii tot mai restrânse, cu precădere în regiunile nordice și centrale și în zonele montane vorbim de fulguieli de această dată.

Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei