Soare cu dinți, în week-end, la Constanța

de Andreea PERHAIȚĂ Sâmbătă, 16 Februarie 2013 195
Vremea va fi însorită, dar foarte rece, în week-end, la Constanța. Meteorologii ne aduc două vești, dar numai una este bună: vom avea soare atât sâmbătă, cât și duminică. Din păcate, temperaturile vor fi foarte scăzute, iar vântul va sufla destul de puternic. 
Sâmbătă, 16 februarie, cerul va fi variabil, cu soare, vântul va bate moderat, dinspre nord-vest, cu unele intensificări temporare. Maxima termică va atinge 4 grade Celsius. Peste noapte, norii nu își vor face apariția decât pe alocuri, dar termometrele vor indica minimum -1 grad Celsius. 
Duminică, 17 februarie, va reapărea soarele, dar va fi ceva mai frig, până pe la 2 / 3 grade Celsius. Vântul va persista. Noaptea va fi chiar geroasă, cu o minimă de -3 grade Celsius. 
Săptămâna viitoare, iarna își va arăta din nou colții. Va fi predominant înnorat, iar în primele zile, temperaturile vor coborî până pe la -5 grade Celsius. Abia de la jumătatea săptămânii se va mai încălzi puțin, pe timpul zilei, dar în week-end se va face din nou frig. 
În restul țării, vremea se va încălzi ușor, valorile termice fiind mai ridicate decât cele obișnuite în a doua decadă a lunii februarie în majoritatea zonelor, exceptând estul și sud-estul, unde se vor situa sub mediile climatologice. 
Temperaturile maxime vor fi de la -4, -3 grade în nordul Moldovei până la 9, 10 grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse în general între -8 și 2 grade. Ca aspect, va fi o vreme în general închisă. Pe arii restrânse vor cădea precipitații slabe, mixte în sud și în sud-vest și predominant ninsori la munte, iar în restul teritoriului doar izolat vor fi burnițe sau fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat. Vor fi condiții de ceață. 
Taguri

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei