Spania caută iar căpșunari români

de Andreea PERHAIȚĂ Vineri, 28 Octombrie 2011 1113
După ce a anunțat că nu ne mai primește la muncă, Spania caută iar căpșunari români. Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează săptămâna viitoare selecție pentru ocuparea a 800 de locuri de muncă sezoniere în Spania, la recoltarea de căpșuni.
Perioada de lucru este de trei luni, între 15 februarie 2012 și 15 mai 2012. Se asigură cazarea de către angajator, cu o taxă de un euro pe zi. Salariul este de 38,68 de euro brut pe zi și se plătește la două săptămâni, prin transfer bancar. Din salariu se plătește un impozit de 2% și 113 euro pe lună asigurări sociale. Se lucrează 39 de ore pe săptămână, împărțite în șase zile de 6,5 ore muncite efectiv, cu pauză a șaptea zi.
Persoanele care sunt interesate pot depune la AJOFM Constanța o copie BI/CI sau pașaport, cu valabilitate de minim șase luni, un CV model europass în limba română, o adeverință de la medicul de familie, cu mențiunea "apt pentru muncă", cazierul judiciar în original care să ateste că nu are antecedente penale și un dosar cu șină. 
Taguri

Comentează știrea

comunistul
28 octombrie 2011
europa stie ca romanii stiu sa munceasca nu numai sa fure

chiar daca avem reputatia de hoti violatori si sau alte atributii care ne tin la departare de vest suntem mereu primit-i in orice stat pt a muncii si harnicia este apreciata de toti patronii europeni (((( partoni de ziare trimitet-i in europa ziaristi pe santiere si sau unde credet-i ca sunt angajat-i roamani si luat-i interviuri angajatorilor sa vedet-i ce spun despre cei care lucreaza

Alte știri din sectiunea Social

Ultima oră

Titlurile zilei